Tijdens de sessies zijn alle trainingen op eigen risico. 

Het bestellen van drukwerk moet per direct overgeboekt worden.

En tevens  zullen alle facturen ook direct per bestelling overgeboekt moeten zijn er is geen annulering mogelijk zonder kosten.

En bij alle annuleringen  van de trainingen zal vermeld staan dat u de helft kwijt bent aan kosten.

Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor foute in drukwerk, en er kan niet gereclameerd worden over fouten alles wordt van te voren doorgenomen met u. 

Meest recente reacties

28.10 | 17:52

Wat een kleurrijke en inspirerende spiritueel wezen is Monique. 100 % inzet en toewijding kenmerken haar deskundige begeleiding. Ze geeft me een enorme boost om gezond verder te gaan.

12.08 | 16:34

Ik volg sinds enige tijd life coaching van Monique. Naast dat zij een hele lieve en knappe vrouw is, is zij heel breed getalenteerd. Zij heeft me op diverse vlakken bijstand gegeven, boven verwachting

27.07 | 18:36

Ik ken Monique al een lange tijd. En sinds vorig jaar helpt ze mij om sterker te worden. Ze heeft mij mentaal weer de kracht terug gegeven. Zonder haar hulp niet gelukt. Ik ben trots op deze vrouw.

14.01 | 15:08

Sinds mei 2021 word ik begeleid door Monique om op gezonde wijze af te vallen.Met virtueel maagband, variaties aan menu's, healings en aannames hebben er voor gezorgd dat ik 20 kg ben afgevallen!

Deel deze pagina