Trainingen voor Mediums en Paragnosten /HSP mensen / New Tijds Kids

Hierbij wil ik een kans bieden aan mensen die vanuit hun denken en doen te kampen krijgen met prikkels die gebasseerd zijn op paranormale verschijningen en veelal onrust veroorzaken in het dagelijks leven. Ik Monique Evers geef trainingen en les aan deze mensen om ze daarnaast ook een kans te bieden om op een paranormale hulplijn te gaan werken, waar ze dan ook reclame mogen maken voor hun kunnen. Tevens is er een kans in een definitieve doorstroom naar een ander pad mogelijk. Ik doe dit in samenwerking met collega's die zelf een hulplijnen vertegenwoordigen. Graag bied ik u deze kansen. 

U kunt e-mailen naar mijn adres moonevers8882@gmail.com 

Opmerkingen

Seline

11.08.2017 07:36

Fijn in de omgang, geeft verheldering en verlichting. Zeker een aanrader voor anderen!

Meest recente reacties

28.10 | 17:52

Wat een kleurrijke en inspirerende spiritueel wezen is Monique. 100 % inzet en toewijding kenmerken haar deskundige begeleiding. Ze geeft me een enorme boost om gezond verder te gaan.

12.08 | 16:34

Ik volg sinds enige tijd life coaching van Monique. Naast dat zij een hele lieve en knappe vrouw is, is zij heel breed getalenteerd. Zij heeft me op diverse vlakken bijstand gegeven, boven verwachting

27.07 | 18:36

Ik ken Monique al een lange tijd. En sinds vorig jaar helpt ze mij om sterker te worden. Ze heeft mij mentaal weer de kracht terug gegeven. Zonder haar hulp niet gelukt. Ik ben trots op deze vrouw.

14.01 | 15:08

Sinds mei 2021 word ik begeleid door Monique om op gezonde wijze af te vallen.Met virtueel maagband, variaties aan menu's, healings en aannames hebben er voor gezorgd dat ik 20 kg ben afgevallen!

Deel deze pagina