Meest recente reacties

28.10 | 17:52

Wat een kleurrijke en inspirerende spiritueel wezen is Monique. 100 % inzet en toewijding kenmerken haar deskundige begeleiding. Ze geeft me een enorme boost om gezond verder te gaan.

12.08 | 16:34

Ik volg sinds enige tijd life coaching van Monique. Naast dat zij een hele lieve en knappe vrouw is, is zij heel breed getalenteerd. Zij heeft me op diverse vlakken bijstand gegeven, boven verwachting

27.07 | 18:36

Ik ken Monique al een lange tijd. En sinds vorig jaar helpt ze mij om sterker te worden. Ze heeft mij mentaal weer de kracht terug gegeven. Zonder haar hulp niet gelukt. Ik ben trots op deze vrouw.

14.01 | 15:08

Sinds mei 2021 word ik begeleid door Monique om op gezonde wijze af te vallen.Met virtueel maagband, variaties aan menu's, healings en aannames hebben er voor gezorgd dat ik 20 kg ben afgevallen!

Deel deze pagina

Hosting en Webdesign

Langs deze weg introduceer ik voor de ondernemer van nu een compleet pakket aan diensten.

Denk aan webdesign, e-commerce en allerhande drukwerk tevens zet ik u gratis in de flow met een 37 jarig gerenommeerd netwerk www.printparadijsevers.nl

Met dank aan vele die u voor gingen en  hierbij een voorstelling van een geweldige site www.bartdetuinman.nl een eigen creatie van Monique Evers uw zakencoach bij uitstek. 

Voor informatie bent u altijd welkom voor een intake. Kosten vanaf:  € 49,50 ex. btw 21%.

Drukwerk en Meerwaarde.

Wat doet Monique Evers voor u?

Mijn jarenlange ervaring als reprograaf en coach bracht mij nu ook de uitbreiding van mijn praktijk met de drukwerk  ondersteuning van de ondernemers. Naast de trainingen doe ik voor u meer dan een goed dienstverlenend pakket samenstellen.

Wij kijken samen naar het functioneren van uw bedrijf of instelling en passen daarin de juiste communicatie tools toe. Denk aan een ontzorging van het drukwerk en een groot stuk Public Relations.

Ik adviseer u in allerhande prikkels zowel in zaken als business pakketen zoek ik voor u uit wat voor u hoognodig is  en het beste past binnen uw budget. Wij besparen tijd en energie voor u en werken samen aan doelen die wij verwezenlijken op een manier waar u blij van wordt en waar u uw energie kan inzetten op uw ding  en tegelijk ook dat te doen waar u goed in bent.

Ook Portret schilderijen op maat voor in uw kantoor.

Graag nemen wij samen de juiste beslissingen en maken wij van uw onderneming of business tool dan een prachtige flow die waarheid wordt in elke beslissing.

Wij denken en bedenken de juiste viber. Onderscheiding in het zijn met krachten - contact en  uitvoering.

Dus ook prettig werken met een business coach voor u Monique Evers werkt voor de ondernemer en voor uw onderneming mee.

Super resultaten behalen wij samen met gratis business impressie voor u. In een top netwerk van 60 jaar ervaring.

Binnen en buitensign!