Grafisch - Vormgeving - Zakelijke uitstraling - Persoonlijk Advies

Al uw design/sign  en of drukwerk wordt door Monique  Evers Arnhem verzorgt en ontworpen.

Op een manier die bij uw uitstraling past. Het gaat om meer dan zakelijk inzicht.

Ik verzorg uw bedrijfsprofiel, website en zakelijk begeleiding en neem u veel uit handen. Ook uw soc. media begeleid ik voor u met een netwerk van 35 jaar ervaring als ondernemer. 

Een flyer, visitekaartje, website of banner, ik maak een bestaand origineel of uitnodiging, wij liken uw bedrijf in mijn oneindige netwerk tevens ook een specialiteit is het  groot formaat (plot in full-colour) of A4 uw wens is onze zorg. Webdesign, B2B met een laag tarief en uurloon vanaf 45 euro ex. btw 21%.

Monique  Evers beschikt over een eigen ontwerpstudio en  ik maak al uw drukwerk dan ook professioneel op!

Meest recente reacties

28.10 | 17:52

Wat een kleurrijke en inspirerende spiritueel wezen is Monique. 100 % inzet en toewijding kenmerken haar deskundige begeleiding. Ze geeft me een enorme boost om gezond verder te gaan.

12.08 | 16:34

Ik volg sinds enige tijd life coaching van Monique. Naast dat zij een hele lieve en knappe vrouw is, is zij heel breed getalenteerd. Zij heeft me op diverse vlakken bijstand gegeven, boven verwachting

27.07 | 18:36

Ik ken Monique al een lange tijd. En sinds vorig jaar helpt ze mij om sterker te worden. Ze heeft mij mentaal weer de kracht terug gegeven. Zonder haar hulp niet gelukt. Ik ben trots op deze vrouw.

14.01 | 15:08

Sinds mei 2021 word ik begeleid door Monique om op gezonde wijze af te vallen.Met virtueel maagband, variaties aan menu's, healings en aannames hebben er voor gezorgd dat ik 20 kg ben afgevallen!

Deel deze pagina